Werken bij, Bartosz

Computable onderzoekt jaarlijks welke ict-bedrijven en niet-ict-organisaties het beste imago hebben in de Nederlandse ict-markt. Ruim 300 door Computable geselecteerde organisaties worden beoordeeld op het gebied van innovatie, kennisniveau en de aantrekkelijkheid als werkgever en zakenpartner/opdrachtgever. Daarnaast wordt onderzocht hoe de bedrijven het doen op het vlak van duurzaamheid en hoe de financiële stabiliteit is. De resultaten, namelijk de Top-100 van beste ICT-bedrijven, zijn vorige maand gepresenteerd in de jaargids Computable 100.

Bartosz op 8e plek categorie ‘ICT-Dienstverleners’

In de categorie ‘Top 15 ICT-Dienstverleners’ heeft Bartosz een mooie 8e plek bemachtigd. Wij zijn trots dat Bartosz bij de tien beste ICT- dienstverleners van Nederland behoort. Innovatie en aantrekkelijk werkgeverschap zijn thema’s waar wij veel aandacht aan besteden.

200207 – Top 15 ICT dienstverleners foto

Innovatie met Bartosz Labsz

Zo heeft innovatie letterlijk een fysieke plek binnen Bartosz door Bartosz Labsz. De maandelijkse bijeenkomst waarin we experimenteren met nieuwe ideeën om zo sneller op de veranderende markt in te kunnen blijven spelen. Binnen Bartosz Labsz ontdekken we wat werkt en wat niet. Iedere Bartoszian die mee wil doen, kan aansluiten. Niet verplicht, maar vooral heel erg leuk! En uit deze Labsz experimenten is al een concreet aantal producten en diensten voortgekomen. Denk aan de workshop mBot BDD experience, diverse Exploration Tracks en de Creatieve Ruimte die op kantoor gerealiseerd is.

Aantrekkelijk werkgeverschap

Aan aantrekkelijk werkgeverschap geven we invulling door naast goede arbeidsvoorwaarden ongelimiteerd te investeren in opleiding en training. Maar ook onbeperkt toegang tot beurzen, congressen en seminars mag daarbij niet ontbreken. Om op deze wijze de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers maximaal te faciliteren en daarmee aansluiting te houden op de snelle ontwikkelingen in onze markt.

Aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maar goed werkgeverschap reikt verder dan dat. Bij Bartosz staan mensen centraal. We zijn een bevoorrechte groep fijne mensen, jong en gezond, werkend in een uitdagend beroep. We vinden het aan onze stand verplicht om mensen die minder bevoorrecht zijn een helpende hand toe te steken. In dat kader willen we vanuit Bartosz ieder jaar een goed doel steunen. We vinden dat zo´n goed doel natuurlijk wel bij ons moet passen. Maar ook dan is de keuze nog bijzonder groot! Daarom hebben we aanvullend bepaald dat ons goede doel er één moet zijn waaraan eigen medewerkers hun hart verpand hebben en dat dit blijkt doordat zij er zelf, privé, ook tijd en energie in steken. Daarnaast wil Bartosz een bijdrage leveren aan de CO2-reductie door onze CO2 footprint te reduceren. Zo zijn we gehuisvest in een kantoorpand met energielabel A en beschikken we over een duurzaam mobiliteitsbeleid door elektrische auto’s en reizen met het openbaar vervoer (NS Business card) te stimuleren. Maar we willen meer doen! Daarbij geloven we dat de toewijding van medewerkers voor duurzaam ondernemen vergroot wordt door ze te betrekken bij de duurzaamheidsdoelstellingen. Eind vorig jaar is daarom de CO2 challenge in het leven geroepen. Waarbij we medewerkers bewust maken van hoe groot hun CO2-footprint is. En hen middels een CO2-challenge uitdagen om deze footprint te verlagen.

“Computable 100 is hét naslagwerk voor ICT-Nederland. De vermelding van Bartosz in twee verschillende categorieën is iets om met z’n allen écht trots op te zijn.”

Over Computable 100

In totaal zijn ruim 150 ict-bedrijven en 150 niet-ict-organisaties onderzocht. De ict-bedrijven zijn geselecteerd op basis van gerealiseerde, verwachtte of geschatte Nederlandse omzet in 2018. De grens voor toelating tot het onderzoek ligt dit op ongeveer zestig miljoen euro omzet in Nederland. De niet-ict-organisaties zijn geselecteerd op basis van opgegeven, bekende of geschatte omvang van de Nederlandse ict-afdeling. Deze ondergrens is vastgesteld om minimaal 150 werkzame ict’ers in Nederland. In de top 100 ‘financieel onderzoek 2019’ heeft Bartosz een mooie 35e plek bemachtigd.

200207 – Top 15 Cloud and software foto
200207 – Top 15 Nederlandse ICT bedrijven foto

Over Computable

Al 50 jaar is Computable de onafhankelijke informatiebron voor ICT-nieuws, -producten en -diensten in Nederland. Met Computable.nl, het Computable Magazine en de dagelijkse e-mailnieuwsbrief heeft Computable het hoogste bereik onder ICT-beslissers en -specialisten in Nederland. Computable wordt door lezers beoordeeld als de Nederlandse ICT-vaktitel.

200207 – Top 100 foto

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz