Bartosz, Trendsz, Testadvies, Tooling

Ook in 2019 hebben we veel aandacht besteed aan kennisdeling. Wat zijn de trends en ontwikkelingen binnen het testvak? Welke innovaties en verbeteringen vinden plaats binnen onze eigen organisatie? Dat delen van kennis en inzichten met onze klanten en vakgenoten hebben we het afgelopen jaar op verschillende manieren gedaan. Bijvoorbeeld door het uitbrengen van een nieuwe editie van ons magazine Paarsz. Door het organiseren van drie succesvolle kennisevents: Bijtanken bij Bartosz. En door het regelmatig schrijven van blogs. Traditiegetrouw blik ik in de maand december terug op het afgelopen (blog)jaar. Ik ben trots op alle Bartoszians die zich hebben ingezet om hun kennis en kunde te delen. Met als resultaat: maar liefst 44 blogs, geschreven door 37 verschillende enthousiaste Bartoszians, over onderwerpen die vallen binnen 13 uiteenlopende categorieën! Hierbij presenteer ik jullie de vijf best gelezen blogs van het afgelopen jaar.

1.

HNK Den Haag, here we come!

Afgelopen zomer heeft Bartosz haar tweede vestiging geopend in Den Haag. Een tweede vestiging openen, dat doe je niet zomaar. Daar hebben we goed over nagedacht. Net als over de locatie. Want de voornaamste reden om een tweede kantoor te openen in de regio Den Haag is dat maar liefst 35% van onze medewerkers in de provincie Zuid-Holland woont. Daarnaast hebben we steeds meer klanten, en dus werk, in deze regio. Wonen én werken in dezelfde regio is niet alleen wat we ambiëren, maar wat we ook echt mogelijk maken voor Bartoszians. In deze blog vertelt Maarten Piepers over onze zoektocht naar een pand dat voldoet aan al onze eisen en wensen. Wat zijn die eisen en wensen dan? En waarom hebben we uiteindelijk gekozen voor het HNK?

Lees de blog

190313 – HNK Den Haag here we come – Header

2. 

Leer ons kennen… Dounia Maakor

Dit jaar – in mei om precies te zijn – hebben wij onze corporate recruiter Dounia mogen verwelkomen. Na 13 jaar in de retail te hebben gewerkt, merkte Dounia dat ze meer in haar mars had en is ze het HR vak ingerold. Dounia heeft veel ervaring opgedaan als recruiter binnen de uitzendbranche en detachering. En de functie van corporate recruiter is haar op het lijf geschreven. “Werven voor één organisatie, meedenken met het gehele recruitmentproces, een stem hebben binnen de organisatie op meerdere vlakken en vooral ook echt achter de dienst of product staan van de organisatie. Dit en meer heb ik gevonden bij Bartosz!” In deze blog stelt Dounia zichzelf voor. Niet alleen lees je wat haar specialisatie is binnen Bartosz, ook vertelt ze wat haar favoriete quote is en waar we Dounia in haar vrije tijd vinden.

Lees de blog

 

3. 

Rapid Software Testing: geen methode maar een mindset

Naar aanleiding van de gelijknamige training die Jochem Schenk volgde, schreef hij een blog over Rapid Software testing. Rapid Software Testing gaat over het verwijderen van ‘waste’ in je testproces. Zodat je zoveel mogelijk tijd overhoudt om daadwerkelijk te testen. Het is niet zozeer een theorie of vast omlijnde methode, het is een manier van werken: een mindset. In zijn blog vertelt Jochem wat Rapid Software Testing precies is en hij geeft een aantal concrete voorbeelden om het toe te passen in je werk.

Lees de blog

p.s. Goed nieuws voor de Rapid Software Testing-fans onder ons: begin 2020 verschijnt er een nieuwe blog over dit onderwerp!

 

4. 

Heb je even…? Dit is Stephan

In 2019 is Bartosz gestart met de nieuwe blogreeks: ‘Heb je even…?’ In deze blogreeks delen Bartoszians hun persoonlijke verhalen. Wie zijn ze? Waarom doen ze wat ze doen? En wie zijn de personen achter de testconsultants? Zo ook testconsultant Stephan Dammers. Zijn ‘Heb je even..?.’ is het meest gelezen. Komt dit omdat hij vertelt over zijn leukste herinneringen aan Bartosz in New York? Is zijn ode aan de tool SoapUI hetgeen de aandacht van de lezer trekt? Of scoort zijn blog zo hoog omdat hij uitlegt wat de sequoiadendron giganteum in zijn tuin voor hem betekent. Oordeel zelf maar!

Lees de blog

171119NY-41

5.

10 reasons why: werken bij Bartosz

Studeer jij binnenkort af op het HBO of WO? En ben je op zoek naar een uitdagende en dynamische baan in de ICT? Dan is deze blog iets voor jou. Jong talent is schaars en daarom word je waarschijnlijk overspoeld met vacatures. Maar wil je een echte kick-start maken in jouw carrière én je eigen koers bepalen? Kies dan voor het Test engineer traineeship van Bartosz! Waarom? In deze blog geven we je graag 10 redenen waarom jij bij ons wilt werken.

Lees de blog

Poll

Welke blogrubriek zie jij graag terug in 2020?

Bekijk resultaten

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz