Bartosz

Wie is Sanne?

In 2010 ben ik bij Bartosz aan de slag gegaan. Na mijn studie Communicatiewetenschap heb ik eerst bij een Trainings- en adviesbureau gewerkt, maar al snel maakte ik de overstap naar Bartosz. De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel geleerd. Ik ben betrokken en krijg energie van de fijne samenwerking met professionele collega’s. Samen zetten we ons in voor Bartosz en proberen we de organisatie steeds weer naar een hoger niveau te tillen.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Binnen Bartosz ben ik verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en PR. Een brede en uitdagende functie! Ik denk na over de marketing- en communicatiestrategie en de communicatiemiddelen die we inzetten. Mijn werkzaamheden zijn onder andere het schrijven van persberichten, blogs en artikelen. Het realiseren van publicaties in de media en het begeleiden en ondersteunen van collega’s hierbij. Tevens ben ik hoofdredactrice van de Paarsz. Daarnaast houd ik mij bezig met het onderhouden van de website, blog, het intranet en de social media accounts. Ook het organiseren van klantevents en de bewaking van onze huisstijl zijn onderdeel van mijn werk.

Waar vinden we Sanne in haar vrije tijd?

In de kroeg met vrienden, in een gezellig eetcafé of goed restaurant, in de tuin bij mooi weer, in een leuke (wereld)stad tijdens een stedentrip of in het vliegtuig naar een mooie (verre) reisbestemming!

“Een brede en uitdagende functie in de marketing en communicatie waar ik veel van leer”

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Perfectionist, creatief, enthousiast.

Leukste aan werken bij Bartosz?

Bartosz vindt persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en stimuleert haar mensen om ‘uit hun comfortzone te komen’. Bijvoorbeeld door te publiceren of te presenteren. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Haal het beste uit jezelf, daag jezelf uit en bij Bartosz geldt: “the sky is the limit”! Mede hierdoor is onze blog en Paarsz tot stand gekomen.

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik op hoog niveau (2e divisie) gevolleybald heb.

Favoriete quote?

“In the end we only regret the chances we didn’t take”

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

werkenbij overall

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Improve Your Best Team

Jan20

Hoe zorg je ervoor dat je als agile team succesvol bent? Dat je als team de kwaliteit levert die nodig is?

Hoe kun jij er voor zorgen dat je van jouw team een Quality Infected Team maakt? Wij helpen jou daar graag bij! Tijdens de 20e editie van ons kennisevent Bijtanken bij Bartosz lanceren we ons nieuwste boek ‘Improve You Best Teams’. Tijdens de sessie en in deze reisgids geven we concrete tips en heel veel inspiratie voor het verbeteren van teams. Na afloop van de sessie sturen we een fysiek exemplaar op naar alle deelnemers.

 

Mijn Paarsz