Bartosz

Wie is Sanne?

In 2010 ben ik bij Bartosz aan de slag gegaan. Na mijn studie Communicatiewetenschap heb ik eerst bij een Trainings- en adviesbureau gewerkt, maar al snel maakte ik de overstap naar Bartosz. De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel geleerd. Ik ben betrokken en krijg energie van de fijne samenwerking met professionele collega’s. Samen zetten we ons in voor Bartosz en proberen we de organisatie steeds weer naar een hoger niveau te tillen.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Binnen Bartosz ben ik verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en PR. Een brede en uitdagende functie! Ik denk na over de marketing- en communicatiestrategie en de communicatiemiddelen die we inzetten. Mijn werkzaamheden zijn onder andere het schrijven van persberichten, blogs en artikelen. Het realiseren van publicaties in de media en het begeleiden en ondersteunen van collega’s hierbij. Tevens ben ik hoofdredactrice van Paarsz editie 1 en editie 2. Daarnaast houd ik mij bezig met het onderhouden van de website, blog, het intranet en de social media accounts. Ook het organiseren van klantevents en de bewaking van onze huisstijl zijn onderdeel van mijn werk.

Waar vinden we Sanne in haar vrije tijd?

In de kroeg met vrienden, in een gezellig eetcafé of goed restaurant, in de tuin bij mooi weer, in een leuke (wereld)stad tijdens een stedentrip of in het vliegtuig naar een mooie (verre) reisbestemming!

“Een brede en uitdagende functie in de marketing en communicatie waar ik veel van leer”

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Perfectionist, creatief, enthousiast

Leukste aan werken bij Bartosz?

Bartosz vindt persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en stimuleert haar mensen om ‘uit hun comfortzone te komen’. Bijvoorbeeld door te publiceren of te presenteren. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Haal het beste uit jezelf, daag jezelf uit en bij Bartosz geldt: “the sky is the limit”! Mede hierdoor is onze blog en Paarsz tot stand gekomen.

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik op hoog niveau (2e divisie) gevolleybald heb.

Favoriete quote?

“In the end we only regret the chances we didn’t take”

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Bartosz_Header_004

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Gamification

Jan25

Software testen is geen handwerk maar keihard denkwerk. We maken een mentaal model van hetgeen we aan het testen zijn en aan de hand daarvan gaan we op zoek naar hoe we dat model kunnen kraken. Belangrijke skills die je hierbij nodig hebt zoals Critical Thinking en Problem Solving kun je ontwikkelen.

Ben je in staat om je analytische vaardigheden in te zetten om een puzzel op te lossen of een algoritme te kraken? Kun je onder woorden brengen wat de oplossing was? En wat was je aanpak was om de uitdaging aan te gaan?

Zo kennen we verschillende vormen van Gamification binnen het testvak. De eerste Bijtanken bij Bartosz van 2019 laat zien welke spelvormen we daarbij inzetten en waarom we daar zoveel waarde aan hechten. Maar we gaan vooral ook doen!

Mijn Paarsz