Bartosz

Wie is Sanne?

In 2010 ben ik – na mijn studie Communicatiewetenschap aan de Radboud universiteit in Nijmegen – bij Bartosz aan de slag gegaan. Na 9 jaar dienstverband waarin ik ontzettend veel geleerd heb, heb ik de overstap gemaakt naar een allround communicatiebureau. Gelukkig ben ik nog steeds aan Bartosz verbonden als interim communicatieadviseur voor een vast aantal uur in de week. Ik krijg energie van de fijne samenwerking met professionele collega’s en de vrijheid om zelf invulling te geven aan mijn rol. Samen zetten we ons in voor Bartosz en proberen we de organisatie steeds weer naar een hoger niveau te tillen.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Binnen Bartosz ben ik verantwoordelijk voor de gehele marketing, communicatie en PR met een focus op arbeidsmarktcommunicatie. Een brede en uitdagende functie! Ik denk na over de communicatiestrategie, ontwikkel concrete communicatieplannen en pak ook de uitvoering daarvan op. Welke communicatiemiddelen zetten we in om de verschillende doelgroepen te bereiken en een sterk (werkgevers)merk te creëren? Mijn werkzaamheden zijn onder andere het schrijven en publiceren van persberichten, blogs en artikelen en het begeleiden van collega’s hierbij. Daarnaast houd ik mij bezig met online advertising en het onderhouden van de website, het intranet en de social media accounts. Ook het organiseren van klantevents, de ontwikkeling van magazine Paarsz, het uitzetten van interne en externe campagnes en de bewaking van onze huisstijl zijn onderdeel van mijn werk.

Waar vinden we Sanne in haar vrije tijd?

In de kroeg met vrienden, in een gezellig eetcafé of goed restaurant, in de tuin bij mooi weer, in een leuke (wereld)stad tijdens een stedentrip of in het vliegtuig naar een mooie (verre) reisbestemming!

“Mijn belangrijkste doel is bouwen aan een sterk (werkgevers)merk."

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Perfectionist, creatief, enthousiast.

Leukste aan werken bij Bartosz?

Bartosz vindt persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en stimuleert haar mensen om ‘uit hun comfortzone te komen’. Bijvoorbeeld door te publiceren of te presenteren. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Haal het beste uit jezelf, daag jezelf uit en bij Bartosz geldt: “the sky is the limit”! Mede hierdoor is onze blog en Paarsz tot stand gekomen.

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik op hoog niveau (2e divisie) gevolleybald heb.

Favoriete quote?

“In the end we only regret the chances we didn’t take”

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz