Testadvies

Langdurig goede prestaties, gaan aan de buitenwereld niet onopgemerkt voorbij. De afgelopen jaren heeft Bartosz verschillende mooie awards in ontvangst mogen nemen. Deze onderscheidingen zijn voor ons een ijkpunt, een bevestiging van het succes van onze grensverleggende aanpak en een motivatie om onze dienstverlening voortdurend aan te scherpen.

Awards om trots op te zijn

Onderstaand een opsomming van de verschillende awards die we sinds de oprichting in 2007 in ontvangst hebben mogen nemen:

  • NRC Beste Werkgevers Onderzoek

NRC Carrière organiseert samen met het onafhankelijk onderzoeksbureau SatisAction het Beste Werkgeversonderzoek. Dit onderzoek beoordeelt werkgevers op medewerkertevredenheid en arbeidsvoorwaarden. Bartosz is meerdere keren uitgeroepen tot beste werkgever.

  • Best Managed Companies

Deloitte en ING beoordelen jaarlijks wat de best geleide bedrijven zijn binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Bartosz is meerdere keren verkozen tot Best Managed Company vanwege het goede personeel, grote mate van innovatie, sterke financiële resultaten en de platte organisatiestructuur.

  • High Growth Awards

Een verkiezing voor Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaren een flinke omzetgroei hadden. Een onafhankelijke en deskundige jury beoordeelt de deelnemende bedrijven. Bartosz is meerdere jaren op een rij genomineerd en eenmaal gekozen tot beste groeionderneming.

  • Financieel Gezond Award

Graydon reikt De Financieel Gezond Award uit aan bedrijven die het financieel beter doen dan soortgelijke bedrijven binnen dezelfde branche. Bartosz hoort bij de top drie procent financieel meest gezonde, economisch actieve bedrijven van Nederland.

  • Deloitte Fast 50

In de Deloitte Fast 50 worden de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België gekozen op basis van hun procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. De verschillende nominaties voor deze award laten zien dat Bartosz een uitstekende stabiele en gezonde groei heeft.

  • FD Gazellen Awards

Een initiatief van Het Financieele Dagblad voor de snelst groeiende ondernemingen. Een onderneming is FD Gazelle bij een minimale omzetgroei van 20% over de afgelopen drie jaar. Bartosz is zes jaar op een rij benoemd tot FD Gazelle en is eenmaal als snelste groeier beloond met de Gouden FD Gazelle.

Header website (6)

Computable Top 100

Computable onderzoekt jaarlijks welke ict-bedrijven en niet-ict-organisaties het beste imago hebben in de Nederlandse ict-markt. De door Computable geselecteerde organisaties worden beoordeeld op het gebied van innovatie, kennisniveau en de aantrekkelijkheid als werkgever en zakenpartner/opdrachtgever.

Bovendien hebben we een mooie 3e plek bemachtigd in de Computable Top 100, categorie Top 15 ICT-Dienstverleners. En in eerder belandde we op de 5e plek in de categorie meest favoriete ICT-werkgevers. Heel veel om trots op te zijn en om samen naar te blijven streven!

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz