Werken bij, Bartosz

De meest tevreden werknemers van Nederland werken bij Bartosz. Aldus het Beste Werkgevers Onderzoek van NRC uitgevoerd door onderzoeksbureau SatisAction van de Tilburg University. Bartosz won deze award voor meest tevreden werknemers in 2013, 2014 en 2015. En terecht als je het mij vraagt! Want als medewerkers staan we bij Bartosz echt op nummer 1. Graag vertel ik jullie wat Bartosz allemaal doet om ons Bartoszians tot de meest tevreden werknemers van Nederland te maken.

Open cultuur vol betrokkenheid

 • Onze open cultuur voorkomt geruchten en roddels. Ben je benieuwd naar de grootste testblunder van je collega? Wil je meer weten over Vincents visie voor het bedrijf? Of ben je benieuwd hoeveel je manager eigenlijk verdient? Daar wordt bij Bartosz niet geheimzinnig over gedaan. Die vragen stel je gewoon tijdens onze jaarlijkse ‘everything you always wanted to know, but were afraid to ask’ meeting waar je altijd een open en eerlijk antwoord krijgt. Of je loopt tussendoor gewoon even bij je collega langs.
 • We kiezen ieder jaar een goed doel om te steunen. Zo rennen we voor Kika, zamelden we geld en laptops in voor schoon, lekker en gezond drinkwater in Kenia via Stichting Dutch Water Limited. Doneerden we geld aan de Roparun, die collega’s al rennend van Parijs naar Rotterdam voerden, en aan onze collega die voor Artsen zonder Grenzen fietste met de Tour for Life. Dat doen we omdat we beseffen dat wij een bevoorrechte groep mensen zijn: jong, gezond en werkend in een uitdagend beroep. Daarom willen we mensen die minder bevoorrecht zijn graag helpen.

Onbeperkte toegang tot trainingen, leergangen, beurzen, congressen en seminars

 • Iedere avond is er wel een training, cursus, leergang of workshop bij te wonen op ons kantoor. Eerst samen eten en dan aan de slag! Het leuke hieraan is dat je zelf bepaalt waarin je je wilt bijscholen. Meer leren over de DevOps-werkwijze? Leren programmeren met een robot? Of je schrijfvaardigheden bijscholen zodat je betere artikelen schrijft? Het kan allemaal. Bij Bartosz geldt: jouw carrière, jouw route, jouw keuzes.
 • Als Bartoszian mag je vakinhoudelijke beurzen, congressen en seminars onbeperkt bijwonen, zowel lokaal als internationaal. Je kiest waar je heen wilt, legt vervolgens aan het management uit waarom dit bijdraagt aan jouw ontwikkeling als tester en Bartosz vergoedt graag de kosten die je maakt.

Publiceren, presenteren en netwerken: laat jezelf zien

 • Als testconsultant bij Bartosz is je kennis altijd up-to-date. Die kennis delen we graag. Daarom publiceren we in verschillende media en natuurlijk op onze eigen blog. Als Bartoszian bepaal je zelf over welk onderwerp je wilt schrijven en hoeveel hulp je daarbij nodig hebt. Zo kunnen wij onszelf als testers profileren en is Bartosz trots op alle publicaties die dankzij ons al verschenen zijn! Daarnaast zijn we met onze presentaties en workshops over actuele onderwerpen vast onderdeel van de TestNet events.
 • Binding met elkaar en met onze klanten speelt een belangrijke rol bij Bartosz. Vandaar de vele netwerk- en klantevents. Dit zijn fun events, zoals ons jaarlijkse Golfevent, het Open Huis of een bezoek aan het ABN AMRO World Tennis Tournament. Maar ook inhoudelijke events zoals de Bijtanken bij Bartosz sessies waar we onze relaties bijpraten over de laatste ontwikkelingen in het testvak.

"Als testconsultant ben ik enorm trots om voor een gezond, dynamisch en innoverend bedrijf als Bartosz te mogen werken"

Work hard, Play hard

 • Kom je werken bij Bartosz? Dan ga je werken voor de top van Nederlandse bedrijven en geniet je, naast een prestatieafhankelijk salaris, van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wat denk je van een premievrije ziektenkostenverzekering (basis en aanvullend)? Of een winstdeling? En veel praktischer: zo kort mogelijke reistijd tussen jou en de klant om de motivatie en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bij Bartosz regelen ze het.
 • Ontspanning na inspanning en andersom: ook daarvoor zorgt Bartosz. Naast het vergroten van kennis en waarmaken van de ambities van ons als Bartoszians is er ook aandacht voor sport, cultuur en plezier omdat Bartosz graag iets terug doet voor de tijd die wij in Bartosz investeren! Veel Bartoszians werken op locatie bij de klant. Samen leuke dingen doen is daardoor extra belangrijk voor onze binding met elkaar en met het bedrijf. Ik denk zelfs dat het een van de unieke succesfactoren van Bartosz is. Eén van de jaarlijks terugkomende hoogtepunten is het medewerkersweekend, waar we met z’n allen de verjaardag van Bartosz vieren. Veel steden zijn de revue al gepasseerd! Waar we ook heengaan, er is tijd voor gezelligheid, teambuilding, cultuur, lekker eten, samen het nachtleven ontdekken, maar bovenal genieten! Niet alleen samen met ons als Bartoszians, maar ook met onze partners en kinderen. En natuurlijk met onze klanten, relaties en leveranciers.

Flexibiliteit en Betrouwbaarheid

 • Bartosz is een relatief klein bedrijf met een platte organisatiestructuur. Dat betekent flexibiliteit: korte lijntjes en snel kunnen reageren op veranderingen in de markt. Maar ook wanneer er iets in iemands persoonlijke situatie verandert, kan daar snel op ingespeeld worden. Ik heb heel regelmatig contact met mijn manager en hij is op de hoogte van zowel mijn werk- als privé situatie.
  Bij Bartosz geldt: afspraak is afspraak. Richting onze klanten, maar ook richting medewerkers. Als medewerker kun je er op vertrouwen dat afspraken worden nagekomen en er geen valse beloftes worden gedaan.

Awards om trots op te zijn

Als testconsultant ben ik enorm trots om voor een gezond, dynamisch en innoverend bedrijf als Bartosz te mogen werken. Want naast de award voor beste werknemer wordt Bartosz jaarlijks voor veel andere awards genomineerd: de Best Managed Companies, FD Gazelle Awards, Deloitte Technology Fast 50, High Growth Award, ICT Award Veenendaal en de Financieel Gezond Award door Graydon. Bovendien hebben we een mooie 5e plek bemachtigd in de Computable Top 100 van meest favoriete ICT-werkgevers. Heel veel om trots op te zijn en om samen naar te blijven streven!

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz