• 2 min. Leestijd

In onze rubriek ‘Let’sz talk about IT’ laten we testprofessionals van Bartosz aan het woord en praten we je volledig bij over een vakinhoudelijk onderwerp. We behandelen interessante testtrends en bespreken de meest relevante ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Wat ons betreft een ‘must see’ voor iedere software tester die zijn kennis up-to-date wil houden!

Ben jij er klaar voor? In deze ‘Let’sz talk about IT’ video neemt Sander je mee in de wereld van contract-based testen.

 

"Let'sz talk about IT bij Bartosz: wat zijn de meest relevante testtrends?"

De kloof tussen business en testautomatisering overbruggen

Contract-based testen is een testparadigma voor het testen van volledige applicaties waarvoor geen speciale testomgeving nodig is. Het vertelt je of twee applicaties met elkaar kunnen praten zonder dat er een end-to-end omgeving nodig is en kan daarmee de kloof tussen de business en testautomatisering overbruggen. Wat het precies is, waarom je het gebruikt en hoe de processen werken, vertelt Sander uitgebreid in deze video.

Podcast Bartosz ICT

Ben jij geïnteresseerd in contract-based testen?

Luister dan ook onze podcast waarin Sander van Beek en Stephan Dammers in gesprek gaan over dit onderwerp. Sander maakt jou wegwijs in de wereld van contract-based testen en vertelt uitgebreid over zijn ervaringen, wanneer contract-based testen wordt ingezet, de te verwachtte trends en nog veel meer. Je luistert de podcast via ons SoundCloud account.

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz