• 2 min. Leestijd

In onze rubriek Let’sz talk about IT laten we testprofessionals van Bartosz aan het woord over een vakinhoudelijk onderwerp. Dit kan een relevante testtrend zijn óf een opvallende ontwikkeling binnen ons vakgebied. Wil jij jouw kennis up-to-date houden? Dan is deze video-reeks echt iets voor jou!

In deze nieuwe video staat de volgende vraag centraal: wat betekent low-code voor testen en Quality Infected Teams? Tim legt het je uit.

 

 

"Quality Infected Teams is dé Bartosz visie op testen waarbij het team een expliciete keuze maakt voor kwaliteit."

Hoe pas je low-code toe binnen Quality Infected Teams?

Om hier een antwoord op te geven, neemt Tim je allereerst mee in de definitie van de ‘low-code tester’ en legt hij uit waarom deze rol anders is dan van die van de traditionele tester. Quality Infected Teams is dé Bartosz visie op testen waarbij het team een expliciete keuze maakt voor kwaliteit.  Aan de hand van 7 do’s and dont’s op het gebiede van: Whole Team Approach, Fast Feedback en Exploration, legt Tim vervolgens uit hoe je low-code testen toepast binnen Quality Infected Teams. Kijk je mee?

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz