• 2 min. Leestijd

In onze rubriek Let’sz talk about IT laten we testprofessionals van Bartosz aan het woord over een vakinhoudelijk onderwerp. Dit kan een relevante testtrend zijn óf een opvallende ontwikkeling binnen ons vakgebied. Wil jij jouw kennis up-to-date houden? Dan is deze video-reeks echt iets voor jou!

In deze video maak je kennis met onze testspecialist Nick. Hij vertelt honderduit over de verrassende parallellen tussen topsport en testen.

 

"Een topsporter en software tester beschikken over dezelfde kwaliteiten."

Dromen najagen op topniveau

Nick neemt je mee in zijn verhaal over hoe hij zijn droom najaagde in fietsen op topniveau. Nu hoor ik je denken: wat hebben topsport en testen nu met elkaar te maken? Nou, verrassend veel. De weg naar het uiteindelijke doel komt grotendeels overeen met het pad dat je bewandeld tijdens sofware testen. Daarnaast beschikken zowel een topsporter als een software tester over dezelfde kwaliteiten. Welke kwaliteiten dat precies zijn legt Nick je uit in deze video.

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz