Bartosz

Dat wij onze geldzaken goed kunnen regelen bij de Rabobank hebben we mede te danken aan Martijn Hagens en Martijn Meijer. Martijn Hagens is al 9 jaar werkzaam bij de Rabobank en momenteel Programmamanager Siebel, Klant en Datalogistiek. Martijn Meijer is sinds 2008 manager bij Bartosz en slaagt er telkens weer in om geschikte testconsultants te vinden voor opdrachten bij de Rabobank.

Martijn Hagens over Martijn Meijer

Hoe is de samenwerking tot stand gekomen?

“Dat was in de beginperiode van Bartosz. Als Rabobank waren we toen bezig met de inrichting van een nieuw CRM landschap in een complexe omgeving. Voor de ondersteuning in het testen zochten we, kort samengevat: goede, scherpe en gedreven mensen. Bartosz kwam toen in beeld met de eerste resources die ze inzetten bij de Rabobank. Martijn, maar ook Roel Dagevos, ken ik zelfs al uit de periode dat ik actief was in de testwereld en met hen samenwerkte bij CMG.”

Hoe ziet jullie samenwerking eruit?

“De testdiscipline is een essentieel onderdeel van het voortbrengingsproces. In een Agile, tegenwoordig vaak DevOps, wereld vraagt dat naast de traditionele testkennis en -technieken ook steeds meer inzicht, overzicht en communicatievaardigheden van mensen. Bartosz en Martijn zijn in staat die mensen te vinden die passen op specifieke plekken in onze organisatie. Het mooie is dat Martijn altijd overtuigd is dat hij de goede mensen aanbiedt. Daarnaast zetten wij Bartosz ook in voor specifieke consultancy opdrachten zoals een kritisch assessment op de testvolwassenheid en de opzet van een nieuw testautomatisering raamwerk voor de Agile teams.”

Hoe herken je de Bartoszian in Martijn?

“Door een aantal aspecten die denk ik in algemene zin ‘key’ zijn voor Bartosz. Zijn enthousiasme en gedrevenheid, zijn mensgerichtheid, transparantie en lef om kritisch mee te denken met de klant.”

"Bartosz en Martijn zijn in staat die mensen te vinden die passen op specifieke plekken in onze organisatie"

Martijn Meijer over Martijn Hagens

Hoe ziet jullie samenwerking eruit?

“Rabobank en Bartosz werken intensief samen. Dat betekent regelmatig contact en elkaar informeren over de zaken die spelen. We hanteren beiden hoge kwaliteitscriteria en stimuleren kennisontwikkeling. Relevante ontwikkelingen op testgebied binnen Rabobank zijn bijvoorbeeld input voor onze leergangen en trainingen. Zo waarborgen we dat de kennis en ervaring van onze consultants maximaal aansluit bij hetgeen binnen Rabobank is benodigd. Daarnaast brengen wij onze opgedane kennis en ervaring weer in binnen de Rabobank, zodat ook Rabobank blijvend profiteert van de laatste ontwikkelingen.”

Wat is jouw toegevoegde waarde voor Martijn Hagens?

“Onze consultants binnen Rabobank houden hun ogen en oren open. Relevante ontwikkelingen worden met elkaar gedeeld. Op deze manier ben ik goed op de hoogte en kunnen we acteren in plaats van reageren. Martijn mag van ons net dat beetje extra verwachten; niet alleen je opdracht goed uitvoeren, maar ook buiten de opdrachtgrenzen acteren, het projectbelang voor ogen hebben, proactief zijn en verantwoordelijkheid nemen. Samen optrekken en de klus klaren.”

Martijn Meijer van Bartosz en Martijn Hagens van Rabobank in Mijn Klant & Ik

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz