• 2 min. Leestijd

Met trots presenteren wij onze nieuwe rubriek: Let’sz talk about IT! In deze reeks van video’s laten we testprofessionals van Bartosz aan het woord en praten we je volledig bij over een actueel testonderwerp. Van contract-based testing tot aan critical thinking. We behandelen interessante trends en ontwikkelingen in de snel veranderende testwereld. Wat ons betreft een ‘must see’ voor iedere software tester die zijn kennis up-to-date wil houden!

Bartosz nodigt je van harte uit om deze eerste video uit de reeks te bekijken. Eelco vertelt je hierin alles over het hoe, wat en waarom van liberating structures.

"Let'sz talk about IT bij Bartosz: houd je testkennis up-to-date!"

Efficiënt vergaderen met betrokken deelnemers

In deze Let’sz talk about IT van Bartosz praat onze testprofessional Eelco je in iets meer dan een kwartier volledig bij over liberating structures. Liberating structures zijn een verzameling van simpele werkvormen die betrokkenheid, innovatie en participatie vergroten bij het werken met groepen. In zijn testcarrière heeft Eelco veel verschillende meetings en vergaderingen bijgewoond. Vaak langdradig, niet functioneel, niet efficiënt en in sommige gevallen zelfs contra-productief. Opvallend is dat – in zijn ogen – vaak de energie en betrokkenheid van de deelnemers mist. En juist daarvoor zijn liberating structures onwikkeld. Eelco legt in deze video uit wat liberating structures zijn en wat de voordelen en mogelijkheden zijn. Bovendien licht hij enkele van de 33 liberating structures nader toe, waaronder de ‘1-2-4-all’, ‘15% Solutions’ en ‘Troika Consulting’.

Podcast Bartosz ICT

Ben jij geïnteresseerd in contract-based testen?

Luister dan ook onze podcast waarin Sander van Beek en Stephan Dammers in gesprek gaan over dit onderwerp. Sander maakt jou wegwijs in de wereld van contract-based testen en vertelt uitgebreid over zijn ervaringen, wanneer contract-based testen wordt ingezet, de te verwachtte trends en nog veel meer. Je luistert de podcast via ons SoundCloud account.

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz