• 2 min. Leestijd

In onze rubriek Let’sz talk about IT laten we testprofessionals van Bartosz aan het woord over een vakinhoudelijk onderwerp. Dit kan een relevante testtrend zijn óf een opvallende ontwikkeling binnen ons vakgebied. Wil jij jouw kennis up-to-date houden? Dan is deze video-reeks echt iets voor jou!

In deze nieuwe video staat de volgende vraag centraal: hoe is de Bartosz Scrum Community ontstaan? Edward van der Wielen neemt je stapsgewijs mee van het verleden naar het heden.

 

 

"Op het toppunt faalde eenderde van alle ICT projecten in de wereld. De krantenkoppen stonden er vol mee. Dat was het moment waarop mensen dachten: kan dit niet anders?"

Wat heeft Bartosz ertoe geleid dat scrum nu zo succesvol wordt ingezet?

Edward van der Wielen neemt je mee in een kort stukje geschiedenis en vertelt over het ontstaan van scrum. Maar ook hoe Bartosz als testconsultancy bedrijf ooit in aanraking is gekomen met scrum projecten. Tot slot vertelt hij over de toepassing van dit onderwerp bij Bartosz én over hoe agile/scrum Bartosz heeft gevormd tot wat het nu is. Iets om trots op te zijn! Benieuwd welke mooie woorden Edward daarover te zeggen heeft? Bekijk de video!

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz