• 2 min. Leestijd

In onze rubriek Let’sz talk about IT laten we testprofessionals van Bartosz aan het woord over een vakinhoudelijk onderwerp. Dit kan een relevante testtrend zijn óf een opvallende ontwikkeling binnen ons vakgebied. Wil jij jouw kennis up-to-date houden? Dan is deze video-reeks echt iets voor jou!

In deze nieuwe video staat de volgende vraag centraal: Hoe lever je als scrum team echte klantwaarde? Collega Johan vertelt over de aanleiding van dit onderwerp en geeft tips om zelf hiermee aan de slag te gaan.

 

 

“Agile teams krijgen steeds meer grip op de kwaliteit en het leveringsproces.”

Welk business doel zit er achter jouw testwerkzaamheden?

In deze video staat Johan stil bij twee trends die vaak terugkomen als het om agile werken gaat: snelheid en complexiteit. Hij vertelt over de groei die Bartosz de laatste jaren heeft doorgemaakt op dit gebied, mede dankzij tooling. Maar ook via welke weg doelen bereikt worden. En welke obstakels kom je dan onderweg tegen? En hoe kun je deze onderliggende problemen oplossen? Johan geeft je 4 tips om meer aandacht aan de outcome van je scrum teams te geven. Doe er je voordeel mee!

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz