Werken bij, Bartosz

“Als we tien jaar bestaan, gaan we met alle medewerkers naar New York”, dat was wat oud-directeur Roel Dagevos al bij de oprichting van Bartosz bedacht. En dat is dus ook wat we gaan doen nu we tien jaar bestaan! Met 121 Bartoszians naar The Big Apple. Een hele organisatie, maar na alle weekendjes, events en bijeenkomsten die we inmiddels al georganiseerd hebben, ging het ons goed af. En kunnen we zeggen dat we er weer behoorlijk in geslaagd zijn om iets unieks neer te zetten!

Testers op Times Square

“If you can make it there, you can make it anywhere”; dat geldt in New York en dat geldt bij Bartosz. Want iedereen die bij ons werkt, wordt continu uitgedaagd om zichzelf te blijven verbeteren. Een uitdagende werkomgeving waar altijd wat te doen is, “the company that never sleeps”. Een onbeperkt aanbod aan trainingen, er wordt gewerkt aan productontwikkeling en innovatie, we publiceren, presenteren, ontwikkelen leergangen en organiseren bijtanksessies, maandmeetings en klantevents. En dat allemaal naast onze dagelijkse werkzaamheden. Maar in november laten we alles even achter om ons onder te dompelen in de wereld van wolkenkrabbers, billboards en hotdogs.

"If you can make it there, you can make it anywhere"

Programma

Van veel Bartoszians ontvingen wij een lijstje met tips en ideeën. Daaruit kozen we de meest populaire en maakten samen met onze contactpersoon in New York het volgende programma:

Vrijdag 17 november: op naar New York! Bij aankomst inchecken in The Empire Hotel, bij sommigen bekend van de serie the Gossip Girls. We beginnen het weekend met een diner cruise: varen over de Hudson richting Brooklyn Bridge en terug. Onder het eten genieten van de nachtelijke skyline en het vrijheidsbeeld.

Zaterdag 18 november: na een lekker ontbijt is het tijd om de highlights van New York te bezoeken: Pick up bij The Empire Hotel richting Rockefeller Center, Times Square, Empire State building, Madison Square Garden, Greenwich Village, Financial District, over de Brooklyn Bridge met een stop bij Jane’s Carousel om een foto van het hele team te maken met New York op de achtergrond. We made it! Daarna terug naar het hotel waar we ’s avonds dineren in bij P.J. Clarke’s wat ernaast ligt.

Zondag 19 november: er wordt wat afgesport bij Bartosz; omdat testen topsport is of om geld in te zamelen voor het goede doel. Tijdens onze weekendjes rennen de sportievelingen onder ons graag een rondje. Dus staat in de middag de Central Park Loop van vijf of tien kilometer voor hen op de planning. In de ochtend gaat iedereen zijn eigen gekozen tour doen: fietsen in Central Park, Chinatown, Little Italy, een Gospeltour, de Nederlandse Geschiedenis Tour of de Wandeltour door Greenwich Village. Zondagavond gaat iedereen op eigen gelegenheid eten. Sommige collega’s gaan daarna nog genieten van een basketbalwedstrijd! ’s Avonds vliegen de eerste Bartoszians alweer richting huis. De rest geniet van een Bartosz borrel in de rooftop bar van ons hotel.

Maandag 20 november: degenen die zijn gebleven kunnen vandaag doen en laten wat ze willen. Wel gezellig is dat we samen eten bij Carmine’s. Tegen het einde van de middag vertrekt een tweede groep Bartoszians terug naar Nederland.

Dinsdag 21 november: veel Bartoszians hebben gekozen voor het vieren van een memorabele tiende verjaardag met twee extra dagen New York en kunnen dus ook vandaag nog genieten van deze stad. In de ochtend gaat iedereen bekijken wat hij nog wil zien. Daarna is het ook voor de laatste groep: op naar het oude, vertrouwde Holland.

Empire Hotel // New York // 01
"Met al je collega’s naar New York; een unieke ervaring!"

Test het weekend

Al met al is het regelen van een weekend voor 121 collega’s een hele onderneming. Maar het is leuk dat ons weekend New York binnen Bartosz steeds meer gaat leven. Zo hadden we Kerst 2016 al kerstpakketten die bestonden uit een koffertje met Amerikaanse producten. Verder vlogen wij in april dit jaar samen met Vincent naar New York om te kijken of alles wat we bedacht hadden ook haalbaar was. Geen vervelende bijkomstigheid van onze taak als organisator! En vooral heel leuk om bij terugkomst onze collega’s te kunnen vertellen wat ons straks te wachten staat: een unieke ervaring, dat is wel zeker.

Wil je meer weten? Lees dan ook het artikel van Roel Dagevos over ons jubileumweekend naar New York in Paarsz editie 2.

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz