Werken bij, Bartosz

Onze brandmovie sluit af met de slogan ‘Improve your Best’. In eerdere blogs hebben Michel Lourens en John de Goei aangegeven wat het beste verbeteren voor hen betekent. Dit keer is het mijn beurt. Om het beste uit jezelf te halen, ben ik ervan overtuigd dat je continu moet werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Ga die uitdaging aan en kom uit je comfortzone!

“Wij zijn Bartosz! De eigenzinnige, ambitieuze verderkijker die geen fouten zoekt, maar juist verbeteringen vindt. Een grensverleggend groeiplatform waar talent de ruimte krijgt, vanuit een unieke mentaliteit: Work hard, play hard. Het vakmanschap, de toewijding, en het plezier van onze mensen vormen namelijk de basis van alles wat we doen. Bartosz… Improve your best.”

Uit mijn Comfortzone

Jezelf verbeteren heeft alles te maken met uit je comfortzone treden. Zelf ben ik altijd bezig, zowel zakelijk als privé, om opties die buiten mijn comfortzone liggen te onderzoeken en waar mogelijk vorm te geven. In het verleden heb ik dit gedaan door na mijn opleiding Commerciële Economie een voor mij geheel nieuwe branche in te gaan, namelijk de ICT. Op persoonlijk vlak heb ik dit gedaan door te backpacken in Vietnam, als LUXE QUEEN die ik ben :-). Blijkbaar is er nog een andere wereld buiten de bekende standaard TUI/Neckermann reizen. Het beste uit jezelf behaal je door het verleggen van grenzen en continu op zoek te gaan naar die uitdaging.

Persoonlijke ontwikkeling door trainen

Ik vind het belangrijk dat een werkgever bij mij past en vice versa. Dat we dezelfde visie delen en met z’n allen werken aan een beter morgen. Het is voor mij essentieel dat er voldoende mogelijkheden zijn bij een werkgever om voortdurend te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Ik ben leergierig en wil door nieuwe kennis en ervaring op te doen mijzelf blijven verbeteren. Bij Bartosz word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen door een breed scala aan trainingen en workshops. Je kunt er zoveel volgen als je zelf wilt. Bartosz voelt daardoor als een familie die achter je staat en jou alleen maar beter wilt zien worden.

"Mijn les hieruit: je weet niet hoe iets uitpakt, zonder het eerst geprobeerd te hebben. Niet denken, maar gewoon doen!"

Niet denken, maar gewoon doen!

Maar niet alleen door het opdoen van nieuwe kennis en het volgen van vakinhoudelijke trainingen worden we beter. Ook door sociale omstandigheden worden we uit onze comfortzone gehaald. Een mooi voorbeeld is ons jaarlijkse medewerkersweekend. De manier waarop dit weekend wordt georganiseerd zorgt ervoor dat medewerkers op een prettige manier hun grenzen verleggen. Op een leuke, interactieve en leerzame wijze neemt Bartosz ons mee in een veranderlijke wereld vol nieuwe mogelijkheden. Door de teambuildingsactiviteiten heb ik nieuwe kanten van mijzelf mogen ontdekken.

Maar ook op kantoor verleg ik mijn grenzen. Tijdens een leergangsessie Verandermanagement op woensdagavond zitten we in groepjes bij elkaar en per groep moet een chairman of -woman worden aangewezen. Deze moet opstaan en voor de groep een samenvatting geven van de topics die per ronde zijn besproken. De rol van chairwoman vind ik spannend en liever blijf ik dus gewoon zitten. Toch word ik door mijn collega’s gestimuleerd om deze rol op me te nemen en treed ik uit mijn comfortzone. De eerste keer was ik erg nerveus en bang om iets verkeerds te zeggen. Maar na de tweede keer leek het al minder eng. Achteraf was ik heel blij met de beslissing om iets te doen waar ik in eerste instantie bang voor was.

Mijn les hieruit: je weet niet hoe iets uitpakt, zonder het eerst geprobeerd te hebben. Niet denken, maar gewoon doen! En daardoor het beste uit jezelf halen.

 

Wil je meer weten over Improve Your Best? Lees dan ook de blog van Michel, John en Koen.

Bartosz Brandmovie
Kennismaken met Bartosz kan in iets meer dan één minuut. Bekijk hier onze merkfilm.

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz