Werken bij, Bartosz

Na de blogs van Michel Lourens, John de Goei en Nandenie Jurhawan, is het nu mijn beurt om wat te vertellen over Improve Your Best. Focussen op het verbeteren van mijzelf is iets wat mij gemakkelijk afgaat, want het zit in mijn aard om te blijven ontdekken en zoveel mogelijk spelenderwijs te leren.

“Wij zijn Bartosz! Een grensverleggend groeiplatform waar talent de ruimte krijgt, vanuit een unieke mentaliteit: Work hard, play hard. Het vakmanschap, de toewijding, en het plezier van onze mensen vormen namelijk de basis van alles wat we doen. Zo maken we elke dag hoogstpersoonlijk impact op mensen, bedrijven en systemen. Vergroten we waarde. Verhogen we kwaliteit. Bartosz… Improve your best.”

Geen vooropgesteld einddoel

Voor mij persoonlijk betekent het beste verbeteren, je realiseren dat er altijd ruimte is voor ontwikkeling. Het maakt niet uit hoe oud je bent, of hoeveel kennis of ervaring je hebt, je kunt jezelf altijd verbeteren. Daarbij geldt dat er geen vooropgesteld einddoel is dat je als persoon kunt bereiken. Wel kun je streven naar specifieke doelen. Jezelf steeds weer nieuwe doelen stellen waar je naartoe werkt, zonder toe te werken naar een specifiek einddoel.

Spelenderwijs leren

Hoe kan Improve Your Best waargemaakt worden binnen Bartosz? Wat mij betreft door te identificeren wat je als persoon interessant en leuk vindt en dit blijven bijstellen. Blijven ontdekken en zoveel mogelijk spelenderwijs leren. Door op een leuke manier bezig te zijn met nieuwe tooling, technieken en andere vakinhoudelijke informatie, voelt het minder als een geforceerd leerpoces.

Improve Your Best

Bartosz als kennisorganisatie

Bartosz organiseert jaarlijks verschillende opleidingen, leertrajecten en kennisevents. Bijna iedere dag is er wel een sessie op kantoor. Als medewerker voel je je betrokken, input wordt gevraagd en ideeën worden ook daadwerkelijk opgepakt. Ook lopen er genoeg collega’s en managers rond met vele jaren ervaring. Zij kunnen je assisteren bij zaken waar je tegenaan loopt, zowel op werkgebied als met privézaken. Medewerkers van Bartosz hebben het naar hun zin en zitten goed in hun vel en dat is te merken. Binnen Bartosz neem ik deel aan verschillende activiteiten zowel binnen als buiten mijn werk. Voor mij vertaalt zich dit in een gestage ontwikkeling van mezelf.

Work Hard, Play Hard

Bartosz zorgt ervoor dat haar medewerkers zichtzelf kunnen blijven verbeteren doordat Bartosz scherp blijft. Sinds de oprichting presteert Bartosz boven verwachting. Dit kan tot gevolg hebben dat de organisatie spreekwoordelijk achterover leunt en het ‘rustig aan doet’. Het tegenovergestelde is echter het geval: het management blijft actief bezig met de toekomst en dit gebeurt veelal in samenwerking met de medewerkers.

Maar, de ogen zijn niet slechts op de toekomst gericht. Er is gelukkig ook tijd voor het hier en nu. Jaarlijks worden er meerdere activiteiten buiten het werk om georganiseerd, voor de medewerker maar ook voor de partner en eventuele kinderen. Successen worden gevierd, dit zorgt ervoor dat ik me als medewerker gewaardeerd voel.​

Bartosz Brandmovie
Kennismaken met Bartosz kan in iets meer dan één minuut. Bekijk hier onze merkfilm.

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz