Werken bij

Overstappen naar een nieuwe werkgever spannend? Geen zorgen, we got you. Bij Bartosz nemen we graag die onzekerheid weg. Wij bieden jou júist zekerheid! Wil je weten hoe we dat doen? Lees dan vooral verder!

1. Altijd een vast contract

Je krijgt bij Bartosz direct een vast contract. Aan tijdelijke contracten doen we namelijk niet. Als we voor jou gaan – en jij voor ons – dan gaan we een overeenkomst met elkaar aan voor lange termijn.

2. Geen risico in proeftijd

We horen je al denken; “Ik wil geen risico lopen om in mijn proeftijd te horen dat het toch geen match is.” No worries, we got you! De proeftijd is er inderdaad om te kijken of we de juiste match hebben gemaakt. Maar wij hebben onze sollicitatieprocedure zodanig ingericht dat we pas een aanbod doen als we zeker weten dat het écht een match is. Doe jij geen gekke dingen in je proeftijd, dan doen wij dat ook niet! Het is namelijk voor beide partijen niet fijn om na een maand weer afscheid van elkaar te moeten nemen.

3. Bepaal zelf je startdatum

Wij doen het aanbod en jij bepaalt wanneer je start. Dat heb je goed gelezen. Als je er klaar voor bent om de sollicitatieprocedure met ons aan te gaan en we je een aanbod doen, dan stemmen we met jou af wanneer je wilt beginnen. Jij kiest zelf wat het juiste moment is. Volgende maand, over twee maanden óf over een half jaar? It’s up to you!

4. Een warm welkom

Bartosz is een echt familiebedrijf met veel betrokkenheid, loyaliteit en een informele werksfeer. Dit begint al bij de kennismaking. Doe jij dit het liefst op zaterdagmiddag terwijl we een potje lasergamen? Of op dinsdagochtend nog voor werktijd bij ons op kantoor? It’s up to you! Dat contract eenmaal ondertekent, dan zul je verrast zijn over ons uitgebreide onboarding programma. Alles erop gericht om je een warm welkom te geven in ons bedrijf.

5. Voldoende testopdrachten

Je leest het goed, uitdagende testopdrachten hebben we écht meer dan genoeg. Door de huidige omstandigheden weinig testopdrachten? Onze test engineers zijn de afgelopen maanden onder andere ingezet bij DICTU, Rabobank, Vrije Universiteit Amsterdam, Dura Vermeer, CBR, Medux en Belastingdienst. Heb jij momenteel een leuke testopdracht en wil je die graag behouden? Geen probleem, Bartosz werkt eraan mee om dit voor je te regelen.

6. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Wij garanderen je dat onze arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn. Die zekerheid durven we je te geven!  Onderaan de streep krijg je bij ons een heel mooi voorstel, met vele extra’s.

7. Financieel gezond bedrijf

Je komt terecht bij een financieel gezond bedrijf. En dat is niet iets wat we alleen maar zelf roepen. De afgelopen jaren hebben we meerdere awards in ontvangst mogen nemen voor onze omzetgroei en goede financiële resultaten. Zo staan de ‘FD Gazellen Awards’, ‘Deloitte Fast 50 Award’ en ‘Financieel Gezond Awards’ uitgereikt door Graydon mooi te shinen bij ons op kantoor.

"Alles erop gericht om je een warm welkom te geven in ons bedrijf."

8. Over de funfactor hoef je sowieso niet onzeker te zijn

we hechten veel waarde aan een inspirerende interne cultuur vanuit de ‘work hard, play hard’ mentaliteit. Een jong, snelgroeiend bedrijf dat samen met haar medewerkers successen viert. Van een verjaardagsweekend met alle medewerkers in een leuke stad in binnen– of buitenland, tot aan een familieweekend waarin we ook de partners en kinderen betrekken. We vieren uitgebreid Sinterklaasz en Kerszt, organiseren een Nieuwjaarszfeest, gezellige teamuitjes en doen mee aan de Run for Kika.

9. Opleidingen en (test)initiatieven

Er zijn genoeg initiatieven bij Bartosz om je bezig te houden! We hebben een scrummastercommunity, een technische gilde en tal van andere initiatieven lopen. Bovendien kun je ongelimiteerd opleidingen bij ons volgen. Jij hoeft dus niet bang te zijn dat je je bij ons gaat vervelen.

10. Dinercheque cadeau

Dit zou eigenlijk een 10de zekerheid moeten zijn, maar we steken het even anders in. Er is namelijk wel één onzekerheid bij Bartosz. De enige onzekerheid is dat je niet weet waar je jouw dinercheck ter waarde van 250 euro die je krijgt als je bij ons een arbeidscontract tekent, uit kan geven 😉.

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz