Werken bij

We snappen bij Bartosz maar al te goed dat het een onzekere tijd is. Voor het maken van een overstap naar een andere werkgever denk je daarom misschien dat het nu niet het moment is. Of juist wel? Deze crisis kan een mooie kans zijn om te reflecteren, nieuwe talenten te ontwikkelen en je uitgebreid te verdiepen in werkgevers. Bij Bartosz bieden wij jou – juist in onzekere tijden – graag zekerheid! Wil je weten hoe we dat doen? Lees dan vooral verder!

1. Altijd een vast contract

Je krijgt bij Bartosz direct een vast contract. Aan tijdelijke contracten doen we namelijk niet. Als we voor jou gaan – en jij voor ons – dan gaan we een overeenkomst met elkaar aan voor lange termijn.

2. Geen risico in proeftijd

We horen je al denken; “Ik wil geen risico lopen om in mijn proeftijd te horen dat het toch geen match is.” No worries, we got you! De proeftijd is er inderdaad om te kijken of we de juiste match hebben gemaakt. Maar wij hebben onze sollicitatieprocedure zodanig ingericht dat we pas een aanbod doen als we zeker weten dat het écht een match is. Doe jij geen gekke dingen in je proeftijd, dan doen wij dat ook niet! Het is namelijk voor beide partijen niet fijn om na een maand weer afscheid van elkaar te moeten nemen.

3. Bepaal zelf je startdatum

Wij doen het aanbod en jij bepaalt wanneer je start. Dat heb je goed gelezen. Als je er klaar voor bent om de sollicitatieprocedure met ons aan te gaan en we je een aanbod doen, dan stemmen we met jou af wanneer je wilt beginnen. Jij kiest zelf wat het juiste moment is. Volgende maand, over twee maanden óf over een half jaar? It’s up to you!

4. Online sollicitatie & onboarding

Bartosz is een echt familiebedrijf. Daarom zien we je het liefst persoonlijk, maar bieden we uiteraard juist in deze tijden ook aan om je sollicitatie digitaal te doen. En wist je dat wij zelfs een digitale onboarding hebben? Alles erop gericht om je een warm welkom te geven in ons bedrijf.

5. Voldoende testopdrachten

Door de huidige omstandigheden weinig testopdrachten? Niet iets om je bij Bartosz zorgen over te maken! Vanaf het moment dat Corona om zich heen begon te slaan tot nu, zijn wij gewoon doorgegaan met de inzet van onze consultants. Zij zijn onder andere gestart bij DICTU, Rabobank, Vrije Universiteit Amsterdam, Dura Vermeer, CBR, Medux en Belastingdienst. Heb jij momenteel een leuke testopdracht en wil je die graag behouden? Geen probleem, Bartosz werkt eraan mee om dit voor je te regelen.

6. Betere arbeidsvoorwaarden

Wij garanderen je dat onze arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn. Die zekerheid durven we je te geven! Onderaan de streep krijg je bij ons een heel mooi voorstel, met vele extra’s.

7. Financieel gezond bedrijf

Je komt terecht bij een financieel gezond bedrijf. En dat is niet iets wat we alleen maar zelf roepen. De afgelopen jaren hebben we meerdere awards in ontvangst mogen nemen voor onze omzetgroei en goede financiële resultaten. Zo staan de ‘FD Gazellen Awards’, ‘Deloitte Fast 50 Award’ en ‘Financieel Gezond Awards’ uitgereikt door Graydon mooi te shinen bij ons op kantoor.

"Alles erop gericht om je een warm welkom te geven in ons bedrijf."

8. Lissabon-trip in het verschiet

Helaas is onze trip naar Lissabon in verband met ons 12,5-jarig bestaan door de situatie niet doorgegaan. We moeten het nu dus even doen met de herinneringen van de tripjes naar New York, Rotterdam, Barcelona, Maastricht, Rome… En als we deze trip kunnen inhalen – wat we sowieso gaan doen – dan ben jij erbij om deze mijlpaal met ons te vieren!

9. Opleidingen en (test)initiatieven

Als je even moet wachten op die gave opdracht, dan zijn er genoeg initiatieven bij Bartosz om je bezig te houden! We hebben een scrummastercommunity, een technische gilde en tal van andere initiatieven lopen. Bovendien kun je ongelimiteerd opleidingen bij ons volgen. Jij hoeft dus niet bang te zijn dat je je bij ons gaat vervelen.

10. Dinercheque cadeau

Dit zou eigenlijk een 10de zekerheid moeten zijn, maar we steken het even anders in. Er is namelijk wel één onzekerheid bij Bartosz. De enige onzekerheid is dat je niet weet wanneer je jouw dinercheck ter waarde van 250 euro die je krijgt als je bij ons een arbeidscontract tekent, uit kan geven 😉.

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

werkenbij overall

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz