Bartosz, Trendsz

Traditiegetrouw blikken we in de decembermaand terug op het afgelopen (blog)jaar. Kennisdeling is een belangrijke pijler binnen onze organisatie. We stimuleren medewerkers om hun kennis en kunde te delen met de buitenwereld. Dat kan door het geven van een presentatie op een extern event of tijdens ons eigen Bijtanken bij Bartosz-event. Maar ook door het schrijven van een (inhoudelijk) artikel of blog. Ik ben trots op alle Bartoszians die zich het afgelopen jaar op dit vlak hebben ingezet. Hierbij presenteer ik de vijf best gelezen blogs van 2022.

1.

In 3 stappen pdf-bestanden meenemen in je testautomatisering

De blogs van collega Jochem Schenk belanden vrijwel altijd in de top 5 van best gelezen blogs. Dit jaar weet hij zelfs de eerste plek te bemachtigen.

Tegenwoordig kan geen enkele tester meer zonder testautomatisering. Iedereen ziet de voordelen in van het automatisch checken van output. Velen zijn bekend met het automatisch checken van waardes op het scherm, of nog veel mooier middels het gebruik van API’s. Maar wat nou als je te testen systeem output geeft in de vorm van pdf-bestanden? Met de nodige frustratie heb ik jarenlang veel tijd besteed aan het handmatig testen van dezelfde pdf-bestanden. Totdat ik ontdekte dat het checken van waardes in pdf-bestanden wél automatisch kan, en nog best eenvoudig ook. In deze blog leg ik je uit hoe.

Lees de blog

Header-website-pjj68t9mhwbk27pwlrei9xp678aoxjvftx5bvx4nto

2.

Heb je even? Dit is Stefan!

In deze blog zetten we Bartoszian Stefan in de spotlights. Waarom doet hij wat hij doet? En – nog veel interessanter – wie is de persoon achter deze testconsultant? Stefan is 40 jaar oud, geboren in Amsterdam, opgegroeid in Hoofddorp en momenteel woonachtig in Almere samen met zijn vrouw Arnouk en twee zoons Jackson (7) en Jamie (3). Een sociale, sportieve en vooral avontuurlijk collega die al heel wat van de wereld heeft gezien. Tijdens een online meeting licht hij met veel enthousiasme toe hoe hij in het testvak terecht is gekomen, vertelt hij over zijn droombruiloft op Bali en legt hij uit waarom iedere tester volgens hem de training BDD zou moeten volgen. Lees je mee?

Lees de blog

3.

Remote werken: not done of toch oké

Je kent ze vast wel, de foto’s van laptops op het strand met de hashtag #workmode. Of de verhalen van bekenden over hun ‘workation’. De ene maand werken ze vanuit Italië, de volgende maand houden ze kantoor in Bali. Het klinkt als een droom: werken vanaf waar jij maar wilt met als enige benodigdheden je laptop en een wifi connectie. Maar, is het allemaal wel zo rooskleurig? En, hoe staat Bartosz tegenover remote werken?

Lees de blog

Header-website-8-pydbqlgeegihzwut0847ul41iw2zg05zbme9vfolng

4.

Trainee aan het woord: mijn eerste 10 weken bij Bartosz

In september 2022 is Irene begonnen aan het test engineer traineeship bij Bartosz. Een spannende, nieuwe stap. Om nieuwe trainees een goed beeld te geven van wat ze te wachten staat, heeft Irene van de eerste 10 weken verslag gedaan. Ben jij benieuwd hoe haar eerste 10 weken bij Bartosz eruitzagen? Wil je weten wat ze gedaan, geleerd en beleefd heb? Lees dan snel verder.

Lees de blog

5.

Mijn Klant & Ik – Rabobank Wholesale & Rural

Met Wholesale Banking bedient de Rabobank grote Nederlandse en internationale ondernemingen, commodity traders, private equity bedrijven en financiële instellingen. Wouter Lahpor levert hier al bijna 10 jaar een belangrijke bijdrage aan in de rol van IT Lead Transaction Reporting. Bartoszian Ewald Jilissen ondersteunt hem daarbij sinds mei 2020.

Lees de blog

 

Poll

Welke categorie blogs wil jij graag terugzien in 2023?

Bekijk resultaten

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz