Werken bij, Traineeship

Studeer jij binnenkort af op het HBO of WO? En ben je op zoek naar een uitdagende en dynamische baan in de ICT? Lees dan snel verder. Jong talent is schaars en daarom word je waarschijnlijk overspoeld met vacatures. Maar wil je een echte kick-start maken in jouw carrière én je eigen koers bepalen? Kies dan voor het Test engineer traineeship van Bartosz! Waarom? Wij geven je graag 10 redenen waarom jij bij ons wilt werken.

Bartosz is namelijk…

1. Het allergrootst

Het allergrootste consultancybedrijf gespecialiseerd in software testen van Nederland. Punt.

2. Jouw kickstarter

Dé organisatie waar jij een glansrijke ICT-carrière tegemoet gaat. Je begint met het traineeship en bepaalt vervolgens zelf welke koers je vaart. Word jij de technische Agile tester die alle innovatieve technische frameworks implementeert? Of word je liever de coach die testers in andere teams dag in dag uit beter maakt? Dat bepaal je dus helemaal zelf!

Familieweekend (88)

3. Goed geregeld

Een bedrijf waar het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden gewoon goed geregeld zijn. Dat vinden wij iets vanzelfsprekends! Als je bij ons komt werken, krijg je een leaseauto, NS business card, een ziektekostenverzekering, premievrij pensioen, 27 vakantiedagen, winstdeling en een maandelijkse onkostenvergoeding. Klinkt niet verkeerd toch?

4. De beste werkgever

Meerdere keren door het NRC verkozen tot beste werkgever. Aan ons goede werkgeverschap hoef je dus niet te twijfelen. Bovendien krijg je bij ons écht leuke collega’s! Alle Bartoszians – zoals wij onszelf noemen – zijn ambitieus, sociaal, communicatief, professioneel en slim. Wanna join us?

5. Trainer en opleider

Voorloper op het gebied van trainen en opleiden. Alle Bartoszians kunnen ongelimiteerd trainingen en opleidingen volgen. Wat, hoe, waar en hoe vaak bepaal jij helemaal zelf! Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling namelijk mega belangrijk. Niet alleen voor jou, maar ook voor onszelf en voor onze klanten. Om innovatief te zijn en blijven willen we namelijk álle trends en ontwikkelingen in het vakgebied eigen maken. Help jij ons mee?

"Ga jij in 2020 met ons mee naar Lissabon?"

6. Dé testpartner

Werkzaam voor super interessante organisaties met uitdagende testopdrachten. Klanten van ons zijn onder andere: KLM, ING, Bol.com, NS, Belastingdienst, Achmea, KWF en PostNL. Waar wil jij straks aan de slag gaan?

7. Innovatief

Innovatief! (Ja hoor, daar heb je ‘m weer.) Maar dat zijn we dus ook gewoon écht! Heb jij bijvoorbeeld al iets gehoord of gelezen over Bartosz Labsz? Ons creatieve kennisplatform waar we experimenteren met nieuwe ideeën. Hier ontdekken we wat werkt en wat niet. Iedere Bartoszian die mee wil doen, kan aansluiten. Niet verplicht, maar vooral heel erg leuk! Doe jij mee?

8. Plezier hebben

Een organisatie waar héél veel teamuitjes en gezellige activiteiten georganiseerd worden. Work hard, play hard! Samen successen vieren en herinneringen maken. En dat is niet iets wat we alleen maar roepen. Jaarlijks viert Bartosz namelijk haar verjaardag met alle medewerkers tijdens een weekend weg. De afgelopen jaren zijn we onder andere afgereisd naar Barcelona, Rotterdam, Rome, Antwerpen, Maastricht en New York! Hoe gaaf is dat? En in 2020 staat Lissabon op de planning! Ga jij met ons mee? Trouwens, ook familie vinden we belangrijk. Daarom organiseren we iedere jaar nóg een weekend weg – een familieweekend – en dan mogen ook alle partners en kinderen mee. En laten we sinterklaas, kerst en nieuwjaar niet vergeten. Want ook dát vieren we uitgebreid.

Bartosz_Header_003

9. Open en transparant

Plat georganiseerd. Dat lijkt een moeilijke organistiemanagement-term. Maar het is eigenlijk heel simpel: er zijn geen stafafdelingen, we hebben korte lijntjes en er wordt heel open en transparant met elkaar gecommuniceerd. Wel zo prettig toch?

10. Pro MVO

Een grote voorstander van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vind jij het milieu en sociaal-ethische kwesties ook belangrijk? Mooi zo, want bij Bartosz werk je in een kantoorpand met energielabel A en ondersteun je samen met je collega’s ieder jaar een goed doel. Ren je met ons mee voor kinderen met kanker? Geef je dan op voor de Run for Kika. Of help mee om geld in te zamelen voor bijvoorbeeld het Sophia kinderziekenhuis, de Roparun of Tour for Life. Bovendien besteden we aandacht aan social return en hebben we een duurzaam mobiliteitsbeleid.

Poll

Wat vind jij de belangrijkste factoren van een goede werkgever?

Bekijk resultaten

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz